Co vás zajímá nebo trápí v Jirkově? Přijďte si popovídat s vedením města
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Představitelé města Jirkova chtějí vědět, co obyvatele trápí a co je naopak těší. Proto se rozhodli, že za nimi budou pravidelně docházet a vezmou s sebou i zástupce jednotlivých městských organizací, kteří na některé odborné dotazy dokážou odpovědět nejlépe.

Tématem debat budou uskutečněné a připravované projekty a plány. „Při těchto diskusních fórech budou moci občané podávat návrhy nebo sdílet své názory s ostatními,“ upřesňuje starostka Darina Kováčová. Město je pro setkávání s jirkovskou veřejností rozdělené na čtyři části, podle školských obvodů. Setkání se tedy budou konat na jednotlivých základních školách. Vždy od 16 do 18 hodin.

Termíny setkání s občany:

  • 25. září - 1. základní škola v ulici Budovatelů
  • 2. října - 2. základní škola ve Studentské ulici
  • 9. října - 3. základní škola v ulici Nerudova
  • 16. října - 4. základní škola v Krušnohorské ulici
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru