Dva opilí muži chtěli z baru ve Školní ulici odjet autem. Někdo na ně zavolal strážníky
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Strážníci Městské policie v Chomutově zadrželi ve Školní ulici muže, který usedl opilý za volant automobilu. Na motoristu pod vlivem upozornil zřejmě nějaký všímavý občan. Opilý řidič skončil v rukou státních policistů.

Strážníci byli vysláni do ulice Školní k prověření oznámení, podle něhož měli být v místním baru dva muži, kteří pili alkohol. Pak měli jít k zaparkovanému vozidlu, naložit do něj kolo a s autem odjet.

Hlídka na místě skutečně popsaný automobil spatřila a nejistá jízda řidiče potvrzovala slova z oznámení. Pro podezření z přestupku byl motorista zastaven. Z opilosti ho usvědčovala už jeho špatná artikulace při rozhovoru se strážníky. Řidiči proto dala hlídka “dýchnout.” Podle orientačního testu na alkohol v sobě měl přes 1,6 promile.

Muž ovšem tvrdil, že alkohol před jízdou nepožil, jen se doznal, že pil mnohem dříve během dne. Na místo byla přivolána státní policie, která si celou událost převzala k dořešení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru