Spořitelna se stěhuje z historické budovy do supermarketu
Pobočka České spořitelny v Kostelní ulici. Zdroj: facebook města Jirkov
Chomutov

Jirkov – Jirkovská pobočka České spořitelny se stěhuje z historické budovy v centru města do supermarketu, konkrétně do Tesca. Na svém facebooku o tom informuje město Jirkov.

Pobočka České spořitelny bude v historickém domě v Kostelní ulici už jen do pátku 7. dubna. Nové prostory v Tescu banka otevře v úterý 11. dubna. Pro své klienty připravila v nové pobočce několik novinek, například rozšířenou provozní dobu nebo samoobslužnou zónu.

Objekt v Kostelní ulici, kde dosud Česká spořitelna sídlila, patří soukromé firmě. Jirkovská radnice se bude zajímat, co bude s prázdným historickým domem v centru města dál.

0403sporitelna

Nová pobočka v Tescu. Zdroj: facebook města Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru