Chodec se svalil přímo do vozovky na rušné silnici na Prahu!
Muž i řidiči byli v ohrožení. Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Postoloprty - Strážníci městské policie Postoloprty si v úterý během provádění kontrolní činnosti v okolí Postoloprt všimli na rychlosti silnici D7 muže, který byl ve zjevně podnapilém stavu a svou nejistou chůzi ohrožoval sebe i projíždějící vozidla.

Během několika málo minut, kdy hlídka muže spatřila, ten zavrávoral a svalil se do vozovky. Strážníci městské policie ihned zastavili dopravu a tohoto muže umístili mimo pozemní komunikaci, aby nedošlo ke zranění účastníků silničního provozu.

2703silnicepraha2

Strážníci kontrolují, zda je muž v pořádku. Foto: Michal Hrdlička

Po obnovení provozu na komunikaci hlídka ihned ověřila, zda nedošlo u muže ke zranění. Tento byl plně při vedomí a s hlídkou městské policie komunikoval. Strážníci zjistili, ze nedošlo k žádnému zranění, ale přesto mu nabídli lékařské ošetření, které však odmítl.

Hlídka strážníků následně zajistila převoz tohoto muže do místa jeho bydliště, aby nedošlo k dalšímu ohrožení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru