V Chomutově začíná tento týden čištění ulic. Upozorní vás na něj nová značka
Blokové čištění bude probíhat ve dvou etapách, a to od 26. března do 27. června a od 1. srpna do 31. října.
Chomutov

Chomutov – V Chomutově začíná 26. března komplexní blokové čištění města. Upozorní vás na něj nová značka.

Místo označení konkrétních ulic budou technické služby označovat celé zóny (foto dole). “Nový způsob značení bude pro obyvatele přehlednější, bude označený začátek a konec zóny, která se bude čistit, a v celém tomto úseku bude tedy v dané době zákaz parkování,” uvedl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.

Komplexní blokové čištění na území města Chomutova bude probíhat ve dvou etapách, a to v období od 26. března do 27. června a od 1. srpna do 31. října. Označení zón ponese nejen datum plánovaného čištění, ale i jeho trvání. “Tam, kde nebude možné označit určitou zónu, ponecháme stávající značení jednotlivých ulic,” doplnil mistr svozu odpadů Jaroslav Dolník.

Harmonogram čištění najdete zde: http://bit.ly/blokove_cisteni

2503novaznacka

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru