Kdepak opilci! Podezřelý trojlístek, který se na obchvatu motal kolem škodovek, měl zálusk na autodíly
Zloději u aut. Snímek z městské kamery. Zdroj: Měp Jirkov
Chomutov

Jirkov – Tři podezřelí muži, kteří se v pátek 24. března nad ránem ochomýtali na obchvatové komunikaci Jirkova kolem zaparkovaných aut, jsou zloději. Dva čtyřicetiletí Pražáci s 41letým kumpánem z Nového Sedla chtěli krást autodíly. Informovala v pondělí policejní mluvčí Marie Pivková.

Podezřelé muže zadrželi minulý týden v noci ze čtvrtka na pátek na obchvatu jirkovští městští strážníci. Všimli si jich díky kamerám, muži se podezřele motali kolem aut a ničili je. Všichni tři skončili v rukou státních policistů. „Policisté zjistili, že dotyční poškodili dvě zaparkovaná vozidla a vnikli dovnitř. S jedním chtěli z místa ujet, z druhého chtěli demontovat autodíly,“ informovala v pondělí policejní mluvčí Marie Pivková. Jeden ze zlodějů byl v roce 2015 už za krádeže odsouzen.

Všichni tři muži byli policisty obviněni z pokusu krádeže. Vyšetřování případu nadále pokračuje. V souvislosti se zadržením zlodějů se objevily spekulace, zda stejný trojlístek nemá na svědomí též loňské krádeže autodílů na obchvatu Jirkova. Tehdy gang zlodějů auta doslova očesal – zmizely celé kapoty i světla. Policejní mluvčí ale tuto informaci v pondělí nepotvrdila. Uvedla, že žádné takové informace v tuto chvíli nemá.

O zadržení tří podezřelých mužů jsme psali zde:{article title="Pražáci ničili v noci auta, do Jirkova prý přijeli za slečnami"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru