Další nehoda na silnici na Šebestiána! Tentokrát se tady srazila osobní auta
Foto: e-chomutovsko
Chomutov

Chomutovsko – Na silnici z Chomutova na Horu Svatého Šebestiána, kde došlo v úterý v pět hodin ráno k tragické havárii dvou kamionů, se stala další dopravní nehoda. Srazila se tady dvě osobní vozidla.

Nehoda se měla stát těsně před uzavírkou silnice, kde policisté odklánění dopravu kvůli tragické ranní havárii dvou kamionů, při které přišel o život jeden člověk. Silnice číslo 7 u Hory Svatého Šebestiána zůstane kvůli likvidaci ranní bouračky zřejmě uzavřena až do 16.00 hodin. Doprava je odkláněna na "starou č. 7".

Více jsme o tragické nehodě dvou kamionů informovali zde:

{article title="AKTUALIZUJEME: Při tragické nehodě dvou kamionů zemřel ráno na Šebestiánu spolujezdec, řidič je v nemocnici"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru