OBRAZEM: Na okraji vojenského prostoru hoří od pátku skládka odpadu
Požár na skládce. Foto: HZS Karlovarského kraje
Chomutov

Činov - Od pátečního odpoledne likvidují hasiči požár skládky v Činově u Doupovského Hradiště. U požáru zasahovali i celou sobotu, v neděli pak hasiči pojedou na místo znovu na kontrolu.

Požár se místy prohořel do velké hloubky, bylo nutné s použitím bagru odkrýt vrstvy odpadu a důkladně prolít vodou všechna ohniska. Ta byla na několika místech skládky.

Likvidace požáru byla obtížná kvůli nutnosti použití velkého počtu dýchací techniky a složitého pohybu v prostoru skládky. Do sobotního večera zasahovalo u požáru celkem osm jednotek hasičů z Karlových Varů, Sokolova, Toužimi, Vojenského újezdu Hradiště, Ostrova, Hájku, Kyselky a Stružné.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru