OBRAZEM: Bezdomovec uklízel pod dozorem strážníků. Bordelem naplnil několik pytlů
Muž se chystá na úklid. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci donutili po sobě uklidnit bezdomovce, který se zabydlel ve Wolkerově ulici za obchodním domem. Bordel, který tam muž udělal, byl opravdu neúnosný. Po úklidu vypadalo místo úplně jinak.

Při jedné obchůzce se strážníci rozhodli v ulici Wolkerova překontrolovat, zda se na místě stále nachází jeden z bezdomovců. Muž při poslední kontrole dostal od městské policie časový prostor na to, aby plac uvedl do pořádku a prostor opustil. Na místě ale strážníci zjistili, že je tam pořád a věci naopak přibyly.

Bezdomovce proto vyzvali k slibovanému „předvánočnímu“ úklidu. Muž uposlechl a hlídka mu dovezla dokonce i pytle na odpadky, aby se podařilo úklid dokončit se vším všudy.

1312bezdomovec1

1312bezdomovec2

1312bezdomovec3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru