OBRAZEM: Hory jsou pod sněhem, napadlo až dvacet centimetrů
Sněhová pokrývka na Alšovce ve středu kolem 14.00 hodin. Zdroj: webkamera Ski areál Alšovka
Chomutov

Krušné hory – Dvacet až třicet centimetrů nového sněhu. To je současná situace v Krušných horách. A vypadá to, že sněžit bude dál.

Sníh se na hory snáší už od úterka. Meterologové dopředu avizovali, že v noci z úterý na středu může napadnout až dvacet centimetrů sněhu a jejich varování se vyplnilo. Sněžit má podle předpovědi až do konce týdne. V nižších polohách ojediněle, na horách četněji. Teploty budou padat pod nulu, v pátek a v sobotu by mělo mrznout i přes den. V noci na sněhové pokrývce může být až mínus devět.

Příchod zimy vítají lyžařské areály. Na Klínovci se už lyžuje. Sport areál Klíny na Mostecku hlásí, že pokud sníh bude padat i nadále, tak se vleky rozjedou už velmi brzy. Sjezdovky jsou pokryté sněhem též na Alšovce nebo Pyšné na Chomutovsku.

A kvůli sněhu mají problémy řidiči. U obce Kryštofovy Hamry zapadlo v úterý před půlnocí vozidlo s vlekem a nešlo ho vytáhnout. Jeho odstranění se podle serveru dopravniinfo.cz předpokládá dnes, tedy ve středu.

1212snihpysna

Skipark Pyšná.    Zdroj: webkamera ski Pyšná

1212snihlesna3

Sníh kolem Horského hotelu Lesná.  Zdroj: Hotel Lesná

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru