Chomutov – Policistům se podařilo dopadnout zloděje, který vykrádal v Jirkově rodinné domy. Pachatelem je 25letý místní muž. Už sedí ve vazbě.

Ilustrační foto

Mladý zloděj se od srpna do září vloupal do čtyř rodinných domů v Jirkově a jedné prodejny. V září ještě vykradl dům v Údlicích. „Majitelům způsobil celkovou škodu za téměř 56 tisíc korun. Odnesl si peníze, šperky, telefony a hodinky. V prodejně poškodil pokladnu, ale nic nesebral,“ řekla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Policisté 25letého Jirkovana obvinili z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Zároveň doporučili jeho vzetí do vazby, kde nakonec zloděj i skončil.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru