Kadaň – Nový suvenýr si můžete zakoupit v kadaňském infocentru. Zajásají hlavně mlsouni. Jako památku na město si totiž mohou domů odvézt kvalitní hořkou nebo mléčnou čokoládu.

Starosta Jiří Kulhánek ukazuje nové sladké suvenýry

Nejde o žádnou miniaturní pochoutku, ale stogramovou dobrotu. Na hořké je fotka františkánského kláštera, na mléčné radnice s bílou věží. Čokolády začalo infocentrum poprvé nabízet v pondělí 9. května. „Hned první den se jich prodalo třicet kusů,“ řekl starosta Jiří Kulhánek. Jedna čokoláda přijde na 40 korun.

Kadaňští s neobvyklými suvenýry překvapili už podruhé. Před nedávnem začali nabízet vyřezávané tužky s památkami města. O vyřezávaných tužkách jsme psali zde.

[article]4616[/article]

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru