Cesta na vlak se protáhne. Železniční lávka přes kolejiště u nádraží bude dva měsíce uzavřena
Železniční lávku čeká rekonstrukce.
Chomutov

Chomutov - Správa železniční dopravní cesty z důvodů celkové rekonstrukce uzavře železniční lávku nad hlavním nádražím v Chomutově. Lávka nebude přístupná celé prázdniny.

Lávka nad hlavním nádraží bude uzavřena konkrétně v termínu od 2. července do 2. září. Správa železniční dopravní cesty proto žádá cestující, aby používali navrženou obchozí trasu ulicemi Nádražní - Št. kapitána Kouby - Kadaňská - Sokolská - V Alejích (viz mapka dole). Na začátku i během trasy budou umístěny informační cedule.

Město Chomutov bude rekonstruovat svou část lávky, která vede nad silnicí I/13 v průběhu příštího roku a maximálně na jaře roku 2020. “Připravujeme veškerou dokumentaci a na podzim podáme žádost o dotaci u Státního fondu dopravní infrastruktury,” uvedla projektová manažerka Petra Brožíková. Rekonstrukci si žádá zhoršený technický stav lávky.

2806lavkamapa

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru