Chomutovské technické služby začaly s opravami silnic po zimě, budou nutné téměř na tři sta místech
Opravy komunikací začaly v polovině dubna a potrvají podle počasí až do konce podzimu.
Chomutov

Chomutov - Technické služby začaly opravovat části komunikací v Chomutově, ve kterých vznikly po zimě takzvané výtluky. “Každý rok zjara zkontrolujeme celé město a vypracujeme plán oprav v jednotlivých lokalitách. Prioritu mají opravy havarijních stavů a tras autobusů a trolejbusů,” uvedl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.

Jarní prohlídka komunikací ukázala téměř tři sta míst, kde jsou opravy zapotřebí. “Počet se na první pohled zdá vysoký, ale komunikace jsou po letošní zimě zhruba ve stejném stavu, jak v minulých letech. V plánu jsou zahrnuté jak malé, tak i rozsáhlejší opravy,” vysvětlil vedoucí provozovny místních komunikací Vladimír Hurník. Plán je pouze předběžný, během prací se mohou vyskytnout další potřebné opravy.

Opravy komunikací začaly v polovině dubna a potrvají podle počasí až do konce podzimu. “V místech, kde je rušný provoz, provádíme opravy v nočních hodinách, abychom přes den nezdržovali dopravu nebo nemuseli celé úseky uzavírat. Dopředu se tedy obyvatelům omlouváme za případný hluk,” doplnil vedoucí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru