Řidiči pozor! Z Prunéřova do Ledvic pojede v pátek nadměrný náklad
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - V pátek 4. května bude z Elektrárny Prunéřov do Ledvic přepravován nadměrný náklad. Souprava pojede v noci, cesta by měla trvat zhruba dvě hodiny.

Souprava o délce 45,5 metrů, výšce 4,85 metrů, šířce 4,3 metrů a hmotnosti 188,4 tun vyjede z elektrárny v Prunéřově v 22:00 hodin a do elektrárny Ledvice by měla dorazit ve 24:00 hodin.

Plánovaná trasa přepravy: Elektrárna Prunéřov – nájezd sil. č. I/13 směr Zelená – Málkov – Chomutov – Komořany, za mostem 13 - 037.1 (most přes místní komunikaci a horkovod u obce Komořany), poté vlevo na sjezdovou rampu – ul. Třebušická – rovně na nájezdovou rampu (objezd mostů 13.038.1 a 13.039A.1) – nájezd na zpět na sil. č. I/13 dále směr Most – Bílina – EXIT sjezdovou rampou 13-058 - nájezd na sil č. III/25316 – elektrárna LEDVICE

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru