Chomutov - Během víkendu chomutovští strážníci museli pětkrát vyjíždět k rušení nočního klidu. Lidem pak vysvětlovali, že ve městě musí být po dvaadvacáté hodině klid, tedy se musí přizpůsobit ostatním.

Ilustrační foto: CC

První výjezd prováděli 10. června v jednu hodinu v noci do domu v Kundratické ulici, kde se dva lidé velmi hlasitě hádali. "Týž den těsně před půlnocí zase řešili 54letého muže, který bušil na dveře své přítelkyně na Kamenné. U toho ještě vyřvával," přiblížil jeden z případů mluvčí chomutovské městské policie Vladimír Valenta.

V sobotu těsně po půlnoci oznamovatel veliteli směny sdělil, že v Borové ulici někdo ruší noční klid hudbou. Jak pak vyslaní strážníci zjistili, jednalo se o 23letého mladíka. Jen o pár minut později spěchala hlídka k zaparkovanému vozidlu do Dřínovské ulice. Zde si řidič pouštěl rádio a ještě si u toho hlasitě zpíval.

Po druhé hodině ranní nabrali strážníci směr Kyjická ulice, aby odtud vykázali 38letého nepřizpůsobivce, který vyřvával jak na lesy. "Všechny případy skončily blokovou pokutou," dodal mluvčí strážníků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru