Chomutov – Rádi fotíte? Nyní se vaše snímky mohou stát součástí nového chomutovského kalendáře. Fotky, které se následně v kalendáři pro rok 2016 objeví, vyberou zástupci města. „Každou z dvaapadesáti vybraných fotografií oceníme finančním bonusem ve výši pět set korun," uvádí k projektu chomutovský tiskový mluvčí Jan Rödling.

foto 117

Zadání pro fotky je libovolné, tematicky by se ale měly dotýkat Chomutova. „Námětem může být například architektura, příroda, dění ve městě, nicméně téma není striktně ohraničeno," dodává ještě Rödling.

Pokud tedy máte zájem promluvit do tvorby kalendáře, posílejte fotografie v tiskové kvalitě na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Uzávěrka akce je 14. 9. 2015.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru