Kadaň – Děravá kapsa u bundy se vyklubala z krádeže, kterou se začali zabývat kadaňští policisté. Případ byl tak rázem vyřešen.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí chomutovské policie Marie Pivková uvedla, že na policisty v Kadani obrátila žena, která ohlásila krádež mobilního telefonu.
Mluvčí chomutovské policie Marie Pivková uvedla, že na policisty v Kadani obrátila žena, která ohlásila krádež mobilního telefonu. „Uvedla, že zatímco si hrála na dětském hřišti se svou nezletilou dcerou, telefon jí z odložené bundy zmizel. Po nějaké době se matka dostavila na policii znovu a výpověď upřesnila. Ke krádeži nedošlo, telefon našla při praní prádla v bundě dívky. V důsledku roztržené kapsy přístroj zapadl do zadní části bundy pod podšívku. Vyšetřování krádeže muži zákona odložili," doplnila policistka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru