Chomutov – Je půl páté odpoledne, nad zahrádkářskou kolonií u Hačky (Nové Spořice) stoupá hustý kouř. Městem se řítí tři hasičské cisterny, na místě jsou vidět také policejní vozy.

hasiči252

„Hoří tady chatka v jedné zahradě. Byl to takový neudržovaný domek. Scházejí se tu feťáci a různí podobní živlové, moc bych za to nedala, že v tom mají prsty," uvádí žena, která pomoc přivolala.

V podobném duchu hovoří i policisté a hasiči: „Podle našich informací se něco takového skutečně dělo. Na místě samotném ale samozřejmě nikdo nebyl, bouda byla prázdná."

Hasit požár mezi zahrádkami nebylo nic jednoduchého. Úzký průjezd (pro jedno auto), rozbahněný terén, oheň v plném rozsahu. Chatičku se nakonec ani přes včasný zásah zachránit nepodařilo. Kdo domek zapálil a co přesně se na Hačce událo, bude nyní předmětem dalšího vyšetřování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru