Chomutov – Vypátrat sprejery, kteří měli potřebu počmárat dům, se povedlo chomutovským strážníkům. Pomohl jim k tomu všímavý svědek.

Posprejovaný dům. Foto: MP Chomutov
Mluvčí městské policie Vladimír Valenta uvedl, že linku městské policie vytočil volající, kdy veliteli směny sdělil, jak v ulici Pod Břízami právě dva mladíci sprejují panelový dům. „I když byli strážníci na místě hodně rychle, nikdo u zohyzděného domu se už nezdržoval. Volající ještě do sluchátka uvedl popis sprejerů. Hlídka tedy prohledala okolí. Dva výtečníky nalezla za domem v Růžové ulici. Prvnímu třiadvacetiletému muži koukaly spreje z kapes a bylo zřejmé, že byly před chvilkou použity. Také druhý zadržený, o rok starší, muž se na odpor nezmohl a raději "své nářadí" vyndal zpod bundy dobrovolně a přiznal se. Protože se oba hříšníci dopustili trestného činu poškozování cizí věci, strážníci je předali do rukou republikových policistů," doplnil Vladimír Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru