Chomutov - Odpadky sbírají chomutovské Technické služby denně, někde je to ale i tak málo. „Některé části města jsou v tomto ohledu problematické. Téměř okamžitě po vyčištění se na zemi odpadky opět objeví. Lidé si tak sami navzájem znepříjemňují život," uvádí náměstek primátora Martin Klouda.

uklid62

V každé městské lokalitě sbírá odpadky pět až deset pracovníků veřejně prospěšných prací dvakrát týdně. „Bohužel, často se stává, že některé části města je třeba na úkor jiných uklízet častěji," říká vedoucí provozovny veřejné zeleně Daniel Voborník.

Kde je situace nejhorší?

Podle Technických služeb by se snad každý den mohlo uklízet na Kamenné, Kamenném Vrchu, Zahradní, Písečné, Brjanské a Březenecké (tady je světlou výjimkou ulice Hutnická), naopak méně náročné na úklid je sídliště Matěje Kopeckého, Blatenská, Horní Ves a Zadní Vinohrady. Nejčastěji se na zemi povalují obaly od jídla či rozbité spotřebiče, nábytek a jiné věci z domácností.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru