Kam na lyže? Ski areály na Chomutovsku hlásí díky mrazu vynikající podmínky
Ilustrační foto Zdroj: Ski areál Mezihoří
Chomutov

Chomutovsko – Týdenní mráz pomohl opět naplno rozběhnout lyžařskou sezónu, která byla přerušena kvůli výrazné oblevě. Na Chomutovsku se tak bude o víkendu lyžovat v Mezihoří, na Alšovce i Pyšné. Podmínky jsou podle provozovatelů velmi dobré.

Mezihoří bude během soboty a neděle jezdit podle tradiční provozní doby, tedy od 9.00 do 16.00 hodin a v sobotu večerní lyžování od 17.00 do 20.00 hodin. Během týdne se podařilo dosněžit i velkou sjezdovku a podmínky k lyžování jsou vynikají.

Na víkendovou lyžovačku je vše připraveno též na Alšovce. V týdnu tady vyráběli rezervy technického sněhu, takže na sjezdovkách číslo 1 a 2 je sněhu dostatek. Vleky pojedou denně od 9:00 do 16:00 a večerní lyžování bude v sobotu od 17:30 do 20:00. Celý víkend bude v provozu i půjčovna vybavení a kiosek U Trolla.

Lyžovat se bude v sobotu a v neděli i ve ski areálu Pyšná. Vleky pojedou od 9.00 do 16.00 hodin. V sobotu bude od 17.00 do 20.00 hodin večerní lyžování. „Malou sjezdovku i dětský ski park máme velmi dobře vysněžené umělým sněhem. Přijeďte si užít výborné podmínky. Jedinou čmouhou na kráse je, že bez přírodního sněhu musíte od parkoviště dojít kousek pěšky,“ vzkazují provozovatelé všem lyžařům.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru