Chomutov – Dopravní policisté v Ústeckém kraji vyjížděli ve středu šestadvaceti karambolům. Nikdo při nich nepřišel o život ani neutrpěl těžké zranění. Lehké si odnesl jeden účastník nehody. Hmotná škoda se vyšplhala na 1 351 000 korun.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí krajské policie Šárka Poláčková uvedla, že nejčastější příčinou dopravních nehod byla nepřiměřená rychlost, a to v deseti případech. „Shodně ve třech případech byly příčinami nedání přednosti v jízdě a nesprávný způsob jízdy. Nesprávné předjíždění nebylo příčinou ani jedné nehody. Pod vlivem alkoholu nebyl žádný účastník dopravní nehody," doplnila policistka.

Počty nehod v jednotlivých okresech: DC – 4, CV – 3, LT – 5, LN – 2, MO – 2, TP - 2, UL – 8, dálniční odd. – 0.

Čtenáři, jste svědky něčeho zajímavého. Vyfotografujte událost, snímky nám pošlete na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a my je zveřejníme. Pojďte s námi vytvářet nejmodernější a nejrychlejší zpravodajství z Chomutovska.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru