Klášterec nad Ohří – K dopravní nehodě osobního automobilu došlo včera kolem osmé hodiny večerní v Klášterci nad Ohří. Kdo na střechu převrácenou Primeru (Nissan) šoféroval? Zatím se neví, řidič i další členové posádky, mezi nimiž bylo také dítě, totiž od bouračky hodně rychle zmizeli.

dopravní nehoda71

„Havarované vozidlo v Petlérské ulici nám bylo na linku tísňového volání nahlášeno v 20.01 hodin. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří. V autě ani v okolí nebyl nikdo nalezen. Hasiči naložili havarované vozidlo na odtah a uklidili vozovku," uvádí mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Do nemocnice nikdo nedorazil

Otočit auto na střechu, vylézt a utéct, to už chce hodně silnou náturu. S velkou pravděpodobností totiž následkům svého počínání viník stejně neunikne. Proč tak šofér i s dalšími spolucestujícími učinili, můžeme se nyní pouze dohadovat. Jisté je, že vyšetřující policisté zatím jejich jména nemají. „Podle svědků události odešly od havarovaného vozidla tři osoby, dvě dospělé a jedno dítě. Po jejich totožnosti policie intenzivně pátrá," říká policejní mluvčí Marie Pivková. Jak také uvedla, v rámci vyšetřování byly prověřeny i nemocnice. Marně, nikdo „podezřelý" se k ošetření nedostavil. „Pravděpodobnou příčinou nehody byla rychlá jízda, více ukáží další výsledky šetření. Předběžná škoda na majetku byla odhadnuta na dvaatřicet tisíc korun," dodává ještě Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru