Chomutov - Tradiční trhy se staly neodmyslitelnou součástí vánočních zvyků. Ty chomutovské začaly první adventní neděli v devět hodin ráno. Na náměstí 1. máje voní teplé nápoje i chutná jídla, stánky jsou v obležení ozdobiček či svícnů.

„Atmosféra bude přímo vybízet ke shledání s přáteli, se kterými každý může prožit nádherný den či podvečer. Setkání jistě obohatí doprovodný program, ze kterého si vybere snad každý," zve do středu města primátor Jan Mareš.

Náměstí zaplní jednadvacet stánků. V jedenácti z nich bude vonět svařák, punč či medovina a sladké i slané dobroty. Ti největší gurmáni i gurmeti jistě ocení chuť po domácku vyrobených jitrnic, francouzských lahůdek z oslího i kančího masa, paštik či včelích produktů. Několik dní před Vánoci budou ve dvou stáncích k dostání čerství kapři. Ostatní zaplní vánoční ozdoby, věnce, výrobky ze skla, ze dřeva i ovčí vlny. Vánoční trhy se budou konat po celou dobu adventu.

Za pětadvacet dní Chomutovských Vánoc lidé uvidí i několik hvězd, již 7. prosince vystoupí hudební skupina Yo Yo Band, o týden později pobaví Ivo Šmoldas v pořadu Co se jinde nedozvíte, v sobotu 20. prosince bránice prověří Richard Nedvěd při stand-up comedy nebo si 22. prosince lidé mohou zanotovat s Pepou Štrossem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru