Křimov - Minimálně jeden člověk zemřel a několik dalších je vážně zraněno při pondělní odpolední nehodě na silnici R7 ve směru Chomutov - Hora Svatého Šebestiána u odbočky na Celnou.  Právě tam se po třinácté hodině střetla dvě osobní vozidla a do nich pak mělo nabourat dalších přibližně šest aut, z nichž minimálně dva byly kamiony. Tragickou nehodu potvrdila chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

 Na místě přistává i vrtulník letecké záchranné služby. "Vše je zatím v šetření dopravní policie. Komunikace je tam zcela neprůjezdná. Poslední informace hovoří o tom, že se u Křimova střetla dvě osobní auta a posléze havarovalo dalších šet automobilů, z nichž dva jsou nákladní. Při tragické nehodě mininálně jeden člověk zemřel," poznamenala chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru