Policisté vyšetřují dvě barové rvačky, jeden muž musel vyhledat lékaře
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Policisté v Klášterci nad Ohří a policisté ve Vejprtech se zabývají dvěma incidenty před restauračním zařízením a v něm. Šlo o rvačky.

Policisté v Klášterci nad Ohří vyšetřují jednání trojice místních obyvatel ve věku 22, 27 a 30 let. Po vánocích se v nočních hodinách poprali před barem v Petlérské ulici. Napadání pokračovalo i při další jejich společné cestě a došlo ke zranění 27letého muže, který musel vyhledat lékařské ošetření. "Všichni tři se budou zodpovídat z výtržnictví," oznámila nyní mluvčí chomutovských policistů Marie Pivková.

Tři na jednoho

Před necelým měsícem přijali policisté ve Vejprtech oznámení o incidentu v baru. Trojice místních obyvatel ve věku 26, 27 a 37 let napadla dalšího přítomného hosta. Co bylo příčinou uvedeného jednání, policisté vyšetřují. Násilníkům hrozí obvinění z výtržnictví. O vyšetřování případu informovala aktuálně chomutovská policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru