Chomutov – O případu napadení, kdy neznámý muž sledoval z nákupu vracející se seniorku, aby na ni posléze ve vestibulu domu v Jiráskově ulici v Chomutově zaútočil, jsme vás včera informovali (článek a video najdete zde). Pachatel neunikal spravedlnosti dlouho, kriminalisté zadrželi muže pár hodin po jeho brutálním činu.

pachatel2410

Zaútočil kladivem

„Čin má na svědomí pětadvacetiletý muž z Chomutova. Zaútočil zezadu, ženu udeřil kladivem. Poškozená se poté otočila, začala volat o pomoc a z místa utekla. Zraněná nebyla, utrpěla však pořádný šok," uvádí více podrobností policejní mluvčí Marie Pivková.

Prý chtěl jen kabelku

Policisté po totožnosti neznámého útočníka ihned zahájili pátrání, ten byl o několik hodin později zadržen. „Při výslechu muž přiznal, že chtěl ženě sebrat kabelku. Byl obviněn z pokusu loupeže a skončil v cele předběžného zadržení. Na státní zastupitelství bude dnes podán návrh na jeho vzetí do vazby, soud může násilníka poslat až na dvanáct let do vězení," doplňuje Pivková a dodává „policie touto cestou děkuje veřejnosti za spolupráci, která přispěla k dopadení pachatele."

Policie také závěrem opravuje informaci, co se věku napadené ženy týká. „Omlouváme se za chybně uvedené roky, poškozené ženě není osmdesát, nýbrž sedmdesát let," upřesňuje závěrem mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru