Jirkov – Jako druzí v pořadí dopočítali své hlasy v Jirkově. Komunální volby tady vyhrála ČSSD (23,21%), na druhém místě se umístilo Ano 2011 (16,3%), na místě třetím skončila KSČM (10,64%).

volby jirkov1110

Jirkovští si volili celkem pětadvacet zastupitelů. V součtech na křesla získali sociální demokraté 8 mandátů, 5 míst obsadí Ano 2011, po 3 komunisté a ODS, na 2 dosáhly strany „Pro sport a zdraví" a Strana svobodných občanů a přes pětiprocentní hranici přešel ještě NOVÝ SEVER (1 mandát) a „Jirkov 21. století" (také 1 mandát).

Co se jednotlivých počtů zastupitelů týká, ČSSD, ODS a KSČM jedno místo ztrácí, „Jirkov 21. století" ztrácí dvě křesla, zbylá čtveřice jsou nováčkové.

Nejvíce hlasů, přesně 1 138, získal v Jirkově dosavadní starosta Radek Štejnar (ČSSD). Volební účast občanů byla 23,87 %, odevzdáno bylo 82 558 platných hlasů (zdroj. www.volby.cz)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru