Chomutov – V následujících dnech se v Chomutově uzavře z důvodů rekonstrukcí hned několik ulic a parkovišť. Někde se omezení plánují na pár dní, někde se bude pracovat na etapy až do konce roku, v místě uzavírek by proto řidiči měli pozorně sledovat aktuální dopravní značení.

opravy9101/ Od dnešního dne je z důvodu rekonstrukce vodovodního a kanalizačního potrubí uzavřena ulice Vikové – Kunětické (kolmá na Školní). Zákaz zde bude platit do doby dokončení stavebních prací, nejpozději pak do konce roku.

2/ Do konce října bude z důvodu oprav povrchu vozovky a parkovišť uzavřena ulice Marie Pujmanové.

3/ Rekonstrukce parkovacích zálivů uzavře také do konce října parkoviště v Bezručově ulici u věžových domů naproti Penny.

4/ Další opravy vozovky a parkovací zálivů jsou naplánovány v ulicích Zengerova, Akademika Heyrovského, Gerstnerova a Hornická. Práce zde budou probíhat od 14. až do 31. října za úplné uzavírky po etapách tak, aby s minimálním omezením zůstalo v provozu kapacitní parkoviště v Hornické ulici.

5/ K omezení provozu ve dnech 15. až 22. října dojde v křižovatce ulic Blatenská a Šafaříkova, od 23. října až do konce listopadu bude z důvodu rekonstrukce kanalizace a vodovodu zcela uzavřena Šafaříkova ulice v úseku mezi Blatenskou a Jiráskovou. Po dobu uzavírky bude zobousměrněna ulice Jiráskova.

6/ Od 15. října do konce listopadu bude provoz omezen také v ulici Tomáše ze Štítného, a to v úseku mezi Mosteckou a Přemyslovou ulicí. I tady budou práce na vodovodním potrubí probíhat v etapách.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru