Aquasvět hlásí rekord v návštěvnosti. Už hodinu po otevření bylo úplně plno
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – V chomutovském Aquasvětě mají nový rekord v návštěvnosti. Padl v sobotu. Do Aquasvěta vyrazilo tolik lidí, že už hodinu po otevření hlásil stop stav. A plno bylo až do večera.

Nepříznivé zimní počasí, kdy ani na horách není sníh a teploty se pohybují vysoko nad nulou, nutí aktivní rodiny a jednotlivce hledat si za zimní sporty náhradu. Uplynulou sobotu zřejmě hodně z nich vyrazilo plavat právě do Aquasvěta, což se promítlo do návštěvnosti. Padl tady rekord. Plavecký areál zaznamenal nejvyšší návštěvnost od svého otevření, tedy od podzimu roku 2012.

Do bazénů se během soboty přišlo vykoupat neuvěřitelných 1 496 dětí a dospělých (průměrná návštěvnost je přitom zhruba 800 lidí denně). V podstatě už od rána bylo plno a v deset hodin dopoledne museli pracovníci již vyhlásit první stop stav. Stovky lidí pak v bazénech dováděly až do večerních hodin. Rekordní návštěvnost se projevila i na zásobách v místním bufetu. Ty byly kompletně vyjedeny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru