Křimov; Chomutovsko – K tragické bouračce došlo pár minut po dvacáté hodině na silnici R7 (Chomutov – Hora Sv. Šebestiána – státní hranice) nedaleko odbočky na Výsluní. Jeden z účastníků bohužel zaplatil střet dvou vozidel svým životem.

policie ilu 5 vraný149„Řidič dodávky (27 let) jel od Chomutova směrem na Horu Sv. Šebestiána a u odbočky na Výsluní přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím kamionem. Muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Podle našich prozatímních informací řídila nákladní vůz řidička, ta z nehody vyvázla bez zranění," potvrzuje policejní mluvčí Šárka Poláčková, „další okolnosti nehody policie vyšetřuje."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru