Chomutov – Hned dva kuriózní případy obdobného ražení řešili v uplynulých dnech chomutovští strážníci. V obou se jednalo o naléhavé volání o pomoc, v obou hrála roli agrese a alkohol, v obou byla útočníkem žena.

napadenymuz148

„Své manželky se bojím"

Poprvé si strážníky přivolal ve večerních hodinách sedmdesátiletý senior. „Když motohlídka dorazila na místo, napadený muž uvedl, že ho zbila jeho o třináct let mladší manželka. Při fyzickém ataku od své alkoholem opojené polovičky utržil několik podlitin a také pořádnou bouli na hlavě. Nešťastník se zároveň svěřil, že to rozhodně není první incident. Bojí se, a proto chce podat trestní oznámení. Policisté muži poradili, aby nejprve zašel k lékaři a poté i se zprávou na služebnu PČR," uvádí mluvčí strážníků Vladimír Valenta.

„Vzala na mě židli"

K další rodinné roztržce vyráželi muži zákona o pár dní později. Sled událostí byl v tomto případě následující, alkohol, hádka, strkanice, židle na hlavě. „Strážníky zavolal devětačtyřicetiletý muž z Klášterce nad Ohří, pobývající toho času v Borové ulici. Při šetření uvedl, že se svoji přítelkyní vypili dohromady šest piv a dvě láhve vína, poté se mezi nimi strhla hádka, která dopadla tak, že družka udeřila partnera po hlavě," líčí Valenta a závěrem dodává, „poslechnout si verzi také o dvacet let mladší ženy se nepodařilo, v době našeho příjezdu již v bytě nebyla."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru