Rodinné zápolení má svého vítěze. Poukaz na dovolenou získala  rodina Tomáškových
Náměstek primátora blahopřeje výhercům první ceny – zájezdu za 40 tisíc korun.
Chomutov

Chomutov – Tradiční celoroční chomutovská soutěž pro rodiny s dětmi - Rodinného zápolení s kozou Rózou a kozlíkem Rozmarýnkem – má svého vítěze. Výhercem se tentokrát stala rodina Tomáškových, která získala poukaz na dovolenou za 40 tisíc korun. Město Chomutov Rodinné zápolení pořádá už od roku 2011.

Do zábavného soutěžení se letos přihlásilo 253 rodin. “Máme za sebou sedmý ročník soutěže, která nemá ve svém okolí obdoby. Za ta léta se nám podařilo vytvořit velkou partu skvělých rodin, které si neváhají udělat čas samy na sebe a přijdou se bavit,” uvedl náměstek primátora David Dinda.

Během roku si rodiny zaskotačily v Aquasvětě, tvořily z keramiky, shlédly kreslené filmy, vyšly si do okolí města, malovaly v plenéru, zahrály si na Sherlocka Holmese a mnoho dalšího. Odměnou jim byl nejen zážitek, ale také zařazení do slavnostního losování pro rodiny, které se zúčastnily alespoň osmi akcí. “Do slosování postoupilo celkem 92 rodin, z nichž dvě desítky získaly nejvyšší počet známek, tedy třináct. Poslední setkání rodin v tomto roce se konalo v městském divadle, kde byl připravený zábavný program,” popsala organizátorka Zuzana Šťastná.

Vylosovaným výhercem se stala rodina Tomáškových, která získala poukaz na dovolenou za 40 tisíc korun. “Zatím nejsme rozhodnutí, kam pojedeme, musíme se nejprve společně poradit,” uvedla maminka Michaela Tomášková. Rodina zápolí už třetím rokem a rozhodně neváhá přestat. “Příští rok se znovu zapojíme, už se těšíme,” dodala maminka.

Poprvé se v příštím roce rodiny sejdou už 6. ledna při ledních hrátkách. V průběhu roku na ně čeká dalších čtrnáct zajímavých akcí, třeba v muzeu, v zooparku nebo v knihovně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru