Chomutov – Ke krádeži cukrovinek došlo minulé úterý, 29. července v odpoledních hodinách v marketu Lidl ve Wolkerově ulici. Pětačtyřicetiletý muž tady z regálu sebral tři čokolády v hodnotě šedesát korun, pokladnami prošel bez zaplacení, kapsy měl přitom penězi nadité.

coko48Jsou peníze z krádeže?

Po zadržení a následné prohlídce byla u zloděje zjištěna a zajištěna finanční hotovost ve výši 37.200 korun. Vzhledem k osobě pachatele, který byl v minulosti za drobné krádeže několikrát vyšetřován, policie předpokládá, že uvedené peníze pocházejí z trestné činnosti.

„Žádáme poškozené, kteří byli 29. července 2014 v centru města okradeni nebo zjistili ztrátu větší částky peněz a toto nenahlásili, aby zavolali na PČR Obvodní oddělení Chomutov město tlf. 974 447 651 a poskytli své svědectví," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru