Jirkov – Pracovní parta se rozroste o dvě místa, nově jich tedy bude město zaměstnávat rovných dvanáct. „V současné době šest pracovníků pomáhá s úklidem města a čtyři jsou přiděleni jako dozorci veřejného pořádku k Městské policii. S jejich pracovním nasazením a výsledky jsme spokojeni," zdůvodňuje rozšíření místostarostka Dana Jurštaková. Nováčci budou mít na starosti stejně jako zmiňovaná šestice úklid ulic.

verejneprospprace38

Smlouva na rok

Kolik si takový veřejně prospěšný pracující vydělá? „Příspěvek úřadu práce je ve výši 11 tisíc korun měsíčně na jednoho pracovníka, ostatní náklady jsou hrazeny z rozpočtu města. Smlouva s úřadem práce by měla být uzavřena na dobu jednoho roku," vysvětlí referentka městského úřadu Eva Dušková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru