Chomutov – K nehodě došlo před hodinou na křižovatce ulic Pionýrů a Bělohorská. Malý chlapec ve věku šesti let se tady na kole vyřítil zpoza zatáčky a narazil do přednost dávající Škody Fabie. I přes ošklivě vypadající bouračku klučina neutrpěl vážnějších zranění. Velkým štěstím bylo, že měl na hlavě přilbu.

nehodakolo277

„Celá se klepu"

„Byla to neuvěřitelná rychlost. Zastavila jsem tady na křižovatce, dávala přednost a najednou obrovská rána. Zprava vyjel malý kluk na kole a přímo do předku auta. A to jsem vlastně stála z jeho pohledu v protisměru," popisuje událost šokovaná účastnice nehody, řidička fabie. „Promiňte, celá se klepu. Je mi špatně, jsem z toho úplně v šoku," dodává ještě žena.

Chlapec i přes fakt, že se mu nic nestalo, nakonec skončil v péči lékařů chomutovské nemocnice. „Vzhledem k charakteru nehody a vzhledem k věku dítěte byla na místo přivolána záchranná služba, která hocha převezla do nemocnice. Okolnosti nehody nyní vyšetřují dopravní policisté," uvádí policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru