VIDEO: Chomutov svítí! Centrum města má úplně novou vánoční výzdobu
Novinkou ve vánoční výzdobě jsou i svítící kapři a daňci v parčíku mezi radnicí a Centralem. Foto: Roman Dušek
Chomutov

Chomutov – Chomutov už celý vánočně svítí! Po stromku, který se ve městě rozsvítil už o první adventní neděli, se v úterý slavnostně rozzářilo i celé město a začaly adventní trhy. Centrum Chomutova má kompletně novou světelnou výzdobu.

S rozsvícením vánočního stromku i města pomáhali andělé. Zatímco o první adventní neděli se hrálo na náměstí vánoční divadelní představení, v úterý si přítomní užili videomapping – andělský vánoční příběh se promítal na městskou věž.

Rozsvíceny byly v centru města tentokrát nejen adventní trhy na náměstí, ale rozzářila se i kašna a parčík mezi radnicí a obchodním centrem Central. Lidé tady najdou například světelné daňky a dokonce i svítící dvoumetrové kapry ve fontáně. Kapři i daňci se ihned po rozsvícení stali hlavním místem vánočního fotografování dětí i dospělých.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru