Nájemníka rušilo nastartované auto před domem, po řidiči a spolujezdci hodil popelník
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Neobvyklý případ řešila městská policie v Kadani. Krotila roztržku mužů, kteří se pohádali kvůli nastartovanému autu před domem.

Kolem jedenácté hodiny v noci byla hlídka městské policie vyslána Na Podlesí, kde mělo docházet k rušení nočního klidu. Před vchodem do domu se nacházeli dva muži z Málkova a Kadaně. Strážníkům řekli, že seděli v nastartovaném autě před domem. Najednou na ně začal křičet muž ze třetího patra, vyhrožoval jim ublížením na zdraví a hodil po nich popelník. Důvodem bylo to, že ho mělo rušit nastartované auto a jeho turbo.

Všichni tři muži byli vyzváni, aby se dostavili na služebnu městské policie k podání vysvětlení. Případ bude řešen jako přestupek proti občanskému soužití.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru