Vybržďovač z Jirkova způsobil dvě nehody. Mstil se řidičkám, které si ho dovolily předjet
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Dvě dopravní nehody způsobil svojí agresivní jízdou 48letý muž z Jirkova. Pokaždé „školil“ řidičky, které si ho dovolily předjet. V neděli skončil ve vazební věznici. Hrozí mu až osmileté vězení.

Poprvé muž způsobil svojí agresivní jízdou nehodu už v létě. V červnu na Pražské ulici v Chomutově se svým autem úmyslně bočně narazil do osobního vozidla řidičky, která ho předjížděla. Obdobně se zachoval nyní i v listopadu, na silnici l/13 poblíž Baumaxu v Chomutově. S vypůjčeným vozidlem opět způsobil dopravní nehodu v době, kdy byl řidičkou předjížděn. „Ženu dojel, předjel a pak náhle vjel do jejího jízdního pruhu, přičemž poškozená řidička již přes veškerou snahu nestačila zabránit střetu vozidel,“ popsala situaci na místě mluvčí policie Marie Pivková.

I když v obdobných případech dochází velmi často k velkým škodám a k vážným zraněním, díky duchapřítomnosti obou řidiček naštěstí nikdo zraněn nebyl. Škody na vozidlech byly odhadnuty na 50 tisíc korun.

Chomutovští policisté 48letého muže obvinili z trestného činu pokusu ublížení na zdraví, za který hrozí 2 až 8 let ve vězení. Byl zadržen a na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby. „Okresní soud o uvalení vazby v neděli rozhodl a zadržený byl následně eskortován do vazební věznice v Litoměřicích,“ doplnila policejní mluvčí.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru