Chomutov - Vytoužená dovolená či zasloužený odpočinek, výběr správné dovolené si zaslouží vaši pozornost. Pokud se vám nechce hledat z mnoha katalogů cestovních kanceláří, je dobré si nechat poradit. V Chomutově můžete navštívit například cestovní agenturu, která zprostředkovává prodej zájezdů mnoha cestovních kanceláří. Výběr je tak opravdu široký a dostane se vám tu i mnoha rad a zkušeností navíc.

Majitelka agentury Katja-Tour (odkaz na webové stránky najdete zde) se v oblasti cestovního ruchu pohybuje od svých osmnácti let, cestovní agenturu provozuje již 11let. „Cestování mám moc ráda a líbí se mi všude, proto jsem si zvolila právě tento směr v podnikání a už jsem u něj zůstala. Za těch jedenáct let jsem toho ve světě procestovala dost a získala mnoho poznatků a zkušeností, což plně využívám při své práci. Záleží mi na tom, aby byli naši zákazníci s výběrem své dovolené spokojeni, jedině tak se k nám opět vrátí,“ uvádí Katrin Neumannová a dodává: „ Ne jednou už se mi stalo, že přišel zákazník s požadavkem na konkrétní dovolenou. Povídali jsme si spolu a já mu pak nabídla něco úplně jiného, protože jsem zjistila, co od své dovolené očekává. Klient byl nakonec velmi spokojený a po návratu dovolené mi přišel poděkovat.“

First minute nabídne nejvíc

Zajímavou změnu prodělal prodej takzvaných last minute, jak nám majitelka agentury prozradila. V podstatě se už jedná jen o doprodej, zájezdů na poslední chvíli je čím dál tím méně, jejich nabídka je velmi zúžená. Zákazník pak musí slevit ze svých požadavků na dovolenou. Dokonce se již na last minute nedá tolik ušetřit, jak to bývalo v minulosti. Pokud chcete ušetřit a dovolenou si opravdu užít, je mnohem výhodnější využít prodej takzvaných first minute, tedy nákup dovolené v předstihu. Katrin Neumannová radí vybrat dovolenou právě teď. Nabídka je největší, také slevy jsou výrazné a výhodou je nízká záloha, kterou je nutné složit a dokonce je možné ji rozložit až do tří splátek.

„Dnes se vyplatí si objednávat dovolenou dopředu, to znamená již teď si objednat zájezd na léto 2018. First minute nabízí velmi zajímavé ceny, například až dvě děti s dospělými zdarma, velké slevy na dospělé, a opravdový výběr možností přesně podle požadavků zákazníka,“ uvádí Neumannová.

1811katjatour2

Jakou dovolenou preferuje Katrin Neumannová? „Přestože se říká všude dobře, doma nejlépe, mně je dobře všude ve světě, všude si najdu něco, co mě nadchne. Nemám úplně vyhraněné destinace, kam bych se pravidelně vracela, moc krásně je v Řecku, Turecku, Španělsku, co se týká exotiky, tak je úžasná Dominikánská republika, pak jsou destinace, na které musí být člověk připravený, aby nebyl nakonec zklamán. Jednou z nich je například Srí Lanka.“

Pokud máte chuť vycestovat za teplem nyní, můžete zvolit Egypt, kde je stále teplo, velmi žádané jsou Spojené Arabské Emiráty, teplo je v Karibiku, na Seychelách, na Floridě, v Indonésii, či v Thajsku, kde právě teď začíná sezóna.

V Katja-Tour najdete celou škálu nabídek pro příjemnou dovolenou, pobytovou, poznávací či sportovní. Díky osobním zkušenostem se zde o požadovaných destinacích dozvíte více, než je patrné z katalogů, což jistě ocení každý cestovatel.


  • Katja-Tour se nachází v obchodním centru Central v Chomutově.
  • Více se dozvíte na webových stránkách zde: www.katja-tour.com. můžete elektronickou komunikaci na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., telefonní kontakt na pevnou linku 474 333 182 nebo mobil 777 799 163.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru