Chomutov už ladí do vánočního, v ulicích se rozsvítí 165 vánočních ozdob
V ulicích se začátkem prosince rozsvítí celkem 165 kusů ozdob.
Chomutov

Chomutov - Technické služby začaly připravovat Chomutov na Vánoce. Ani letos nebudou chybět světelné hvězdy, andělé a další motivy zavěšené na sloupech veřejného osvětlení. Výzdoba se rozsvítí o první adventní neděli.

“Výzdobu umisťujeme do třinácti ulic a na dvě náměstí, musíme tedy s instalací začít včas. Do první adventní neděle, kdy se bude výzdoba rozsvěcet, bude jistě vše na svém místě, a to nejen ozdoby v ulicích, ale i na vánočním stromě na náměstí 1. máje,” uvedl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.

V ulicích se začátkem prosince rozsvítí celkem 165 kusů ozdob. Technické služby je umístí do ulic Lipská, Blatenská, Zborovská, Palackého, Mánesova, Farského, Na Příkopech, Riegrova, Revoluční, Jakoubka ze Stříbra, Chelčického, Nerudova, Ruská a na Husovo náměstí a náměstí 1. máje.

Montáž mají na starosti čtyři pracovníci za pomoci dvou montážních plošin. Rozmístění ozdob trvá zhruba 400 hodin, sundání pak asi 250 hodin. Výzdobu vánočního stromu, kašny a parčíku za radnicí zajišťuje externí firma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru