Chomutov – Zprávičku o narození rysích čtyřčat máte ještě jistě v živé paměti (psali jsme zde). Zoolog tehdy uváděl, že stále není známo pohlaví jednotlivých koťat. To již nyní není tajemstvím, rysice Princezna bude vychovávat jednoho chlapečka a tři slečny.

rys227

Vyberte jména...

Co se tedy této věci týká, je jasno, další důležité ale v květnu narozeným koťatům chybí. Zatím totiž stále nemají jména. O tom, jak se sourozenci budou jmenovat, můžete rozhodnout svým návrhem a hlasem i vy.

„Nápady mohou lidé zasílat do konce srpna prostřednictvím odkazu na www.zoopark.cz. Z došlých návrhů po prázdninách zveřejníme nejčastěji navrhovaná jména, která budete moci podpořit svým palcem na facebookovém profilu zooparku," popisuje postup mluvčí Martina Pelcová a dodává, „autory vítězných návrhů pozveme na říjnové křtiny a navíc získají balíček dárkových předmětů."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru