Chomutov – K zásahu chomutovských strážníků došlo v úterý po osmé hodině večerní. Policisté prováděli běžnou kontrolu v Bezručově ulici, když je zastavil muž a oznámil, že u nedalekých garáží leží naříkající člověk. Záchranka prý už jede.

fetak266Dal si „řádně do nosu"

Na udaném místě hlídka skutečně objevila pána, jenž si stěžoval na silnou nevolnost a motání hlavy. Alkohol byl údajně cítit na kilometr daleko. „Dorazivším lékařům devětatřicetiletý muž z Vrskmaně sdělil, že požil alkohol, pervitin a marihuanu. Navíc prý má i žloutenku typu C," uvádí mluvčí Městské policie Vladimír Valenta.

Je zcela logické, že v takové chvíli těžko něco řešit. Záchranáři „milého" feťáka naložili do sanitky a odvezli na další vyšetření do nemocnice. Převozu i ošetření byl z preventivních důvodů v rámci bezpečnosti přítomen také jeden ze strážníků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru