Klášterec nad Ohří – Utonulého muže objevil kolem půl čtvrté odpoledne náhodný kolemjdoucí, ten také o plovoucím těle v řece ihned informoval tísňovou linku 112. Bohužel, přivolaný lékař již musel konstatovat smrt.

policie ilu 7 vranýHasiči již plavce neoživili

Tělo bylo objeveno uprostřed řeky poblíž Rašovického mostu. Nešťastníka z vody dostali na místo dorazivší hasiči, ti se také až do příjezdu lékařů snažili muže oživit. Veškeré resuscitační práce již však byly marné. Co přesně se stalo, je nyní v šetření kriminalistů. „Muž měl na sobě pouze plavky, tudíž jeho identifikace byla poněkud obtížnější. Zhruba po dvou hodinách pátrání vyšetřující policisté zjistili, že se jedná o jednasedmdesátiletého místního obyvatele," uvádí ke smutné nehodě krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. „Příčinou smrti bylo pravděpodobně utonutí, v případu byla nařízena zdravotní pitva. Další okolnosti nyní budou předmětem vyšetřování," dodává ještě Hyšplerová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru