Chomutov – Základní umělecká škola T. G. Masaryka v Chomutově připravuje „Velký reprezentační den", spojený zároveň se Dnem otevřených dveří. Za tímto účelem se právě dnes otevřou pomyslné brány školy, aby se v celé své kráse představila široké veřejnosti.

zus195

Zahradní představení

Akce začíná ve 14 hodin, konec je naplánovaný na 18.00, a kromě samotné prohlídky se na ní také představí všechny studované obory. „Návštěvníky chceme pozvat nejen do budovy školy, ale i do zahrady. Věříme, že obyvatelé z blízkého okolí budou tolerantní, od 17 do 18 hodin tady bude hrát kapela Tequila Band," říká ředitel školy Karel Žižka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru