Jirkov – O tom, že ve středu proběhl další Český den proti rakovině, jistě všichni víte. Ve všech městech naší republiky prodávali dobrovolníci žluté kytičky s modrou stužkou, nosným tématem letošní sbírky byla „Prevence nádoru plic". Již potřetí v řadě se do akce aktivně zapojili také mladí dobrovolní hasiči z Jirkova a nutno říci, že ve svém počínání byli stoprocentní.

hasicidprtitul175

„Jsou sice mladí, dosah akce si ale uvědomují"

Do práce se děti pustily hned, jak dorazily ze školy. „Oni se na tento den pokaždé hrozně moc těší," říká jejich dospělý vzor, hasič Lukáš Kubový a pokračuje, „je dobře, že i když jsou zatím opravdu mladí, plně si uvědomují dosah celé akce."

„Nezbylo nám nic"

A jak byla „sedmička" malých hasičů při prodeji úspěšná? „Musím je pochválit, prodali vše do poslední kytičky. Měli jsme dvě stě kusů, nezbyl ani kvítek," usmívá se Kubový.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru