Jirkov – K nehodě došlo kolem šestnácté hodiny na silnici vedoucí z Písečné směrem k Novému Březenci, konkrétně poblíž jirkovských Technických služeb. Nezletilá dívka tady přebíhala vozovku, bohužel tomu bylo mimo přechod pro chodce a osmadvacetiletý řidič osobního automobilu VW Golf již nedokázal střetu zabránit.

vrtule25Alkohol vyloučen

„Dívka chtěla přeběhnout přes silnici mimo místo pro tento účel určené. Míra zavinění obou účastníků nehody se v současné době prošetřuje," uvádí policejní mluvčí Jana Matonohová a dodává, „zatím mohu uvést pouze tolik, že alkohol byl provedenou dechovou zkouškou na místě vyloučen."

Štěstí v neštěstí

Při vší smůle, která se na silnici odehrála, to ale nakonec vypadá na dobrý konec. Děvčátko sice skončilo v nemocnici, podle všeho ale mělo obrovské štěstí. Dle prvotních informací se naštěstí jedná o poranění drobnějšího charakteru. „Dětská pacientka byla s lehčími zraněními transportována na Traumacentrum Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem," říká mluvčí ústecké záchranky Pavel Šebesta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru