Chomutovsko - Policie se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po šestasedmdesátileté Martě Uherkové z Chomutova. Pohřešovaná byla naposledy viděna dne 17. 4. 2014 v dopoledních hodinách na chomutovské poště 3, kde si vyzvedla starobní důchod. Do současné doby se domů nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu. V minulosti ráda navštěvovala restaurační zařízení v místě trvalého bydliště ve společnosti svých přátel, kterým se rovněž neozvala.

uherková244a

Popis hledané

Paní Marta Uherková je 160 cm vysoká, štíhlé postavy, má krátké bílošedé natupírované vlasy, nosí dioptrické brýle. Barva očí šedomodrá. Když byla naposledy viděna, měla na sobě tmavé kalhoty a světlou bundu vlastní výroby, více informací nebylo zjištěno. U sebe dále měla béžovou plátěnou tašku opět vlastní výroby a velkou vínovou dámskou peněženku. „Žádáme občany, aby případné informace o pohřešované osobě sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně policie," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru