Klášterec nad Ohří – Fotíte rádi? A máte pocit, že právě vaše snímky jsou zajímavé, krásné a že opravdu „stojí za to"? Pak byste si určitě neměli nechat ujít účast v soutěži, kterou pro amatérské fotografy vyhlásilo město Klášterec nad Ohří. Nejpovedenější fotografie se objeví v nástěnném kalendáři pro rok 2015, všechna vaše díla budou také vystavena na společné výstavě a na tři nejlepší navíc čeká finanční bonus.

klasterec224

Kolik máte času...?

Spoustu. Fotografie Klášterce a nejbližšího okolí můžete posílat až do konce října. „Soutěžní snímky, včetně přihlášky, musí být dodány nejpozději do 31. 10. 2014 a to buď poštou (lze samozřejmě i osobně) na adresu: Turistické informační centrum, nám. Dr. E. Beneše 85, 431 51 Klášterec nad Ohří a zároveň také elektronicky na mail - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. -," vysvětluje kurátorka galerie Kryt Lenka Fricová. Právě v „Krytu" posléze proběhne (9. ledna 2015) slavnostní vyhlášení výsledků, vernisáž výstavy a křest kalendáře.

Podmínky soutěže...

Podmínek je hned několik. 1/ fotografie musí být tematicky spjata s městem Klášterec nad Ohří, jeho bezprostředním okolím a jeho obyvateli; 2/ způsob zpracování fotografie není omezen (barvy, HDR, koláž apod.), nutná je možnost tisku; 3/ rozlišení fotografie musí být dostatečné pro tisk do formátu A3 (cca 40x30 cm), v případě jiného poměru stran než 3:2 (2:3) se počítá delší strana snímku; 4/ fotografie do soutěže je nutné přihlásit jak v elektronické, tak v papírové podobě, a to minimálně ve formátu A4 (cca 30x20 cm), v případě jiných formátů se počítá delší strana snímku; 5/ maximální počet soutěžních snímků od jednoho autora jsou 3 ks; 6/ fotografie musí být autorská a autor musí mít v době konání soutěže trvalý pobyt v Klášterci nad Ohří; 7/ každá fotografie musí být ze zadní strany označena jménem autora a názvem, v elektronické verzi musí mít soubor název ve formátu: PŘÍJMENI AUTORA_NAZEV FOTOGRAFIE; 8/ autor svojí účastí v soutěži dává souhlas Městu Klášterec nad Ohří s bezplatným použitím dodaných fotografií za účelem propagace města, autor fotografie bude vždy uveden

Přihlásit se může kdokoliv

Zaujala vás vyhlášená soutěž? Pak byste tedy měli ještě vědět, že účast není omezena věkem, a že na trojici nejlepších autorů čeká finanční odměna v sestupné výši tři, dva a jeden tisíc korun. Přihlášku do soutěže můžete stáhnout zde, v případě dalších dotazů kontaktujte Oddělení vztahů s veřejností a cestovního ruchu, tel. 474 376 431, Mgr. Lenka Fricová, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru